Bestuurlijke coaching en advies

Vanwege onze ervaring in het openbaar bestuur (niet alleen als mediators maar ook als bestuurders!) worden we regelmatig gevraagd om bestuurders, bestuursorganen, senior-beleidsmakers, directies, team-managers of opdrachtgevers te begeleiden.

Aanleiding kan een concrete kwestie of conflict zijn, dan gaat het om de vraag: hoe ga ik als professional of als team met deze kwestie of uitdaging om? Een andere aanleiding kan zijn dat iemand investeert in zijn/haar bestuurlijke competenties (zonder dat er een dringende kwestie speelt).

Soms is er alleen behoefte aan advies over hoe een kwestie aangepakt kan worden. Een bestuursorgaan wil bijvoorbeeld een overzicht van de verschillende belanghebbenden in een bepaald dossier en een beeld krijgen van wat voor proces er nodig is om hen erbij te betrekken. Zo’n stakeholder- analyse of ander laagdrempelig advies bieden wij ook. Ons motto is: als je het zelf kan, moet je het vooral zelf doen! Onze kracht is dat we vanuit professionele èn bestuurlijke ervaring duidelijk en concreet advies kunnen geven. Daarbij durven wij ook ‘out of the box’ te gaan!

Vraag Coaching en Advies aan

Milo Schoenmaker, oud-burgemeester, thans bestuursvoorzitter COA
“Frans is onvermoeibaar, vol van nieuwe initiatieven. Hij levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de verbinding tussen beleid en de soms weerbarstige uitvoering in de praktijk.”

Bestuurder
”Het is fijn om te kunnen sparren met een mediator vóór dat je een besluit neemt.
Je kunt jezelf en je ambtenaren zo een hoop werk en ellende besparen.”

Contact

Vul jouw gegevens in en wij nemen meteen contact met je op.